Starci dolaze: SMS+ tarifa u akciji

VIP (2010)

  • Trenutno 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rejting: 3.0 od 2 votes
Komentari (0)

Reklama ti se sviđa? Twittni ili lajkaj
Share |

Reklama neodoljivo podsjeća na nedavnu Coca Cola reklamu "Jutro poslije". Čekamo vaše komentare. Probali smo doći i do zadnje reklame u kojoj se spašava mala mačkica ali nije baš lako....

Tarifa 'Hoću SMS+' nudi najnižu cijenu SMS poruke u Hrvatskoj prema svim mrežama za samo 9 lipa. U tarifi 'Hoću Fiksnu+' cijena minute razgovora prema fiksnim mrežama je 9 lipa što je također najniža cijena prema fiksnim mrežama u Hrvatskoj. Tarife su prilagođene i za korisnike koji žele povoljnije pozive prema Vip mreži i za one koji razgovaraju podjednako prema svim mrežama u Hrvatskoj. Tarifa 'Hoću Vip+' ima cijenu razgovora u Vip mreži također samo 9 lipa. U tarifi 'Hoću Sve+' razgovori u Vip mreži i ostalim fiksnim i mobilnim mrežama su 0,49 kuna dok je cijena SMS-a prema svim mrežama 0,29 kuna.

Za uključenje nove Vipme tarife korisnici trebaju poslati besplatnu SMS poruku sa sadržajem A na broj 770 te iz izbornika povratne poruke odabrati jednu od osnovnih tarifa. Korisnik zatim ako obnovi račun minimalnim iznosom bona od 100 kuna, može izabrati i koristiti jednu od 'plus' tarifa. Razdoblje korištenja 'plus' tarifa je 30 dana, a za nastavak korisnik treba u tom razdoblju obnoviti Vipme račun minimalnim iznosom bona od 100 kuna. Naknada za uspostavu poziva u svim tarifama je 25 lipa, a obračunska jedinica 60 sekundi.


Svakodnevno predstavljamo samo najbolje TV reklame iz cijelog svijeta. Pridruži se na Facebook grupi i prati najbolje i najgledanije reklame.

Tagovi


Pošaljite vaš komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:


Potvrdi:* Molimo neka vam postovi budu čisti, maksimalno 400 znakova.

Komentari

Budite prvi koji ćete komentirati reklamu.
Pratite nas na Facebooku i gledajte samo najReklame

Za najnovije Facebook nagradne igre i besplatne nagradne igre posjetite stranicu:

>> Nagradnaigra.com.hr <<