Povratak

Vindija: Iso-sport

  • Trenutno 4.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rejting: 4.8 od 6 votes
Komentari (0)

Reklama ti se sviđa? Twittni ili lajkaj
Share |

Najnovija Vindijina reklama za Iso-sport. Jedna od reklama koje će obilježiti ovu reklamnu godinu. U glavnoj ulozi je Medveščakov napadač Marko Lovrenčić predvodi epski egzodus sportaša iz 'Sahare'. Uz Marka Lovrenčića i Igora Lazića iz HK Medveščak, u TV spotu se okupilo 30 vrhunskih hrvatskih sportaša i sportašica, iz različith sportskih disciplina - hrvanje, baseball, ritmička gimnastika, karate, nogomet, atletika, biciklizam, veslanje, judo, skijanje, akrobatski rock'n'roll. Između ostalih, pojavljuju se: Tonimir Sokol - osvajač brončane medalje na Europskom prvenstvu u hrvanju u kategoriji do 60kg, Dominik Etlinger - kadetski prvak Europe u hrvanju grčko-rimskim načinom u kategoriji do 63 kilograma, Tomislav Vučak.

Nakon višemjesečnih priprema, prvi dan snimalo se na gradskom klizalištu na Velesajmu u Zagrebu. Kako bi naknadno računalnim efektima dočarali velebnu sportsku arenu, dvorana je s vanjske strane potpuno prekrivena s nekoliko stotina metara tamnog platna, čime je dnevni ambijent klizališta pretvoren u noćni. Za Vukove, Medveščakove izmišljene sportske protivnike, posebno su dizajnirani i proizvedeni hokejaški dresovi.
Pustinju je, prema prvotnoj zamisli, drugi dan trebala odglumiti 'hrvatska Sahara' kraj Đurđevca, no snimanje je zbog kišnog vremena prebačeno u filmski studio kraj Remetinca. Za postizanje efekta pustinje u studio je dovezeno više od 50 tona pijeska, te sagrađena velika pustinjska dina. Zbog velike vlage pijesak se ventilatorima sušio nekoliko dana. Reklama je snimana s dvije filmske kamere, te je za spot u trajanju od 1 minute snimljeno 100 minuta materijala.

Uz to stvari se počinju mijenjati i što se tiče marketinga općenito. Reklama je postavljena na YouTube isti dan kada se počela prikazivati na televiziji. Čini se samo nekoliko sati prije početka emitiranja. S obzirom da je reklamu izradio Studio LUMINUS koji radi i na inozemnim tržištima ne čudi da znaju za YouTube i da svaka reklama jednostavno mora biti stavljena na YouTube. Svaka čast na tome ili kako bi Ameri rekli "Thumb up"


Službena stranica Iso sporta je www.isosport.com.hr


Odličan making-of video o snimanju reklame pogledajte ga na stranici
 Making-of : Iso-sport reklama

Svakodnevno predstavljamo samo najbolje TV reklame iz cijelog svijeta. Pridruži se na Facebook grupi i prati najbolje i najgledanije reklame.

Tagovi


Pošaljite vaš komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:


Potvrdi:* Molimo neka vam postovi budu čisti, maksimalno 400 znakova.

Komentari

Budite prvi koji ćete komentirati reklamu.
Pratite nas na Facebooku i gledajte samo najReklame

Za najnovije Facebook nagradne igre i besplatne nagradne igre posjetite stranicu:

>> Nagradnaigra.com.hr <<