Avioni (nagradna igra 2010 na www.ledo.hr)

Ledo

  • Trenutno 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rejting: 3.7 od 3 votes
Komentari (0)

Reklama ti se sviđa? Twittni ili lajkaj
Share |

Pogledajte druge najbolje reklame za Ledo sladolede na stranici
Ledo reklameOduvijek je čovijek želio letjeti. Od samih početaka čovječanstva ljudi su se željeli vinuti u zrak poput ptica. Tisuće i tisuće raznih entuzijasta platili su često i životom svoju želju da postaku besmrtni i ostanu ubilježeni kao prvo koji su krenuli i osvjanje neba i kasnije svemira. Nemoguće je točno odrediti kada je napravljen prvi korak i tko je pionir letenja, ali imena poput braće Montgolfier ili braće Wright svakako imaju svoje mjesto u povijesti. Razvoj avionia i letenja i istraživanja nije završen, na redu je svemir koji je još uvijek, unatoč svim pokušajima, ostao velika nepoznanica.


Upute za sudjelovanje u promotivnoj akciji «AVIO»

Priređivač promotivne akcije «AVIO» je Ledo d.d.. Promotivna akcija vezana je uz Ledo sladolede «Avio» i «Apollo». Uz svaki sladoled «Avio» i «Apollo» nalazi se pakiranje koje sadrži 3 obične sličice ili 1 sa specijalnim efektom. Kolekcija «AVIO» sadrži 150 različitih samoljepljivih sličica i 2 vrste dobitne kartice.
U razdoblju trajanja promotivne akcije od 15.3. do 1.9.2010. kupci Ledo sladoleda «Avio» ili «Apollo»  mogu osvojiti poklone na dva načina.


Nagrade

Playstation 3 s igricom iznenađenja u slučaju da je na prednjoj strani dobitne sličice nacrtan Playstation 3 logo i silueta nagrade ili u slučaju naslikane siluete aviona i daljinskog upravljača,  model aviona na daljinsko upravljanje Mini Dragonfly


Ledo d.d.
“AVIO”
p.p. 222, 10 002 Zagreb

Više na www.ledo.hr

Svakodnevno predstavljamo samo najbolje TV reklame iz cijelog svijeta. Pridruži se na Facebook grupi i prati najbolje i najgledanije reklame.

Tagovi


Pošaljite vaš komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:


Potvrdi:* Molimo neka vam postovi budu čisti, maksimalno 400 znakova.

Komentari

Budite prvi koji ćete komentirati reklamu.
Pratite nas na Facebooku i gledajte samo najReklame

Za najnovije Facebook nagradne igre i besplatne nagradne igre posjetite stranicu:

>> Nagradnaigra.com.hr <<