Izrada reklame Povratak (The Return)

Iso-sport

  • Trenutno 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rejting: 0.0 od 0 votes
Komentari (0)

Reklama ti se sviđa? Twittni ili lajkaj
Share |

Prava poslastica za ljubitelje TV reklama. Jedan od prvih pravih making-of filmića u kojem možete pogledati usporedbu dovršene reklame i 'sirovog' snimljenog materijala.

Nakon višemjesečnih priprema, prvi dan snimalo se na gradskom klizalištu na Velesajmu u Zagrebu. Kako bi naknadno računalnim efektima dočarali velebnu sportsku arenu, dvorana je s vanjske strane potpuno prekrivena s nekoliko stotina metara tamnog platna, čime je dnevni ambijent klizališta pretvoren u noćni. Za Vukove, Medveščakove izmišljene sportske protivnike, posebno su dizajnirani i proizvedeni hokejaški dresovi.
Pustinju je, prema prvotnoj zamisli, drugi dan trebala odglumiti 'hrvatska Sahara' kraj Đurđevca, no snimanje je zbog kišnog vremena prebačeno u filmski studio kraj Remetinca. Za postizanje efekta pustinje u studio je dovezeno više od 50 tona pijeska, te sagrađena velika pustinjska dina. Zbog velike vlage pijesak se ventilatorima sušio nekoliko dana. Reklama je snimana s dvije filmske kamere, te je za spot u trajanju od 1 minute snimljeno 100 minuta materijala.
 
Orginalnu reklamu pogledajte na stranici Vindija reklama: Iso-sportSvakodnevno predstavljamo samo najbolje TV reklame iz cijelog svijeta. Pridruži se na Facebook grupi i prati najbolje i najgledanije reklame.

Tagovi


Pošaljite vaš komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:


Potvrdi:* Molimo neka vam postovi budu čisti, maksimalno 400 znakova.

Komentari

Budite prvi koji ćete komentirati reklamu.
Pratite nas na Facebooku i gledajte samo najReklame

Za najnovije Facebook nagradne igre i besplatne nagradne igre posjetite stranicu:

>> Nagradnaigra.com.hr <<