Ljupka Gojić u reklami za Franck cafe

Franck

  • Trenutno 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rejting: 5.0 od 1 vote
Komentari (0)

Reklama ti se sviđa? Twittni ili lajkaj
Share |

Nova Franckova marketinška kampanja za liniju instant-napitaka od kave Franck Cafe, izazvala je dosad neviđeno zanimanje javnosti zato što, osim iznimne atraktivnosti spota, glavnu ulogu u njoj ima jedna od naših najpoznatijih i najuspješnijih manekenki – Ljupka Gojić Mikić.

Kreativni koncept potpisuje mlad i agilan tim marketinške agencije Torrens. Ideja spota vrlo je jednostavna, a opet efektna – Ljupka se pojavljuje na snimanju i želi popiti svoju kavu ali nikako ne može doći do nje. U silnoj želji da napokon dođe do svoje šalice, Ljupka daje sve od sebe ne mareći pritom za ništa.

Za potrebe spota izgrađena je kompleksna scenografija koja predstavlja filmski set dok je za snimanje korištena High-Speed kamera Weisscam, jedina u Hrvatskoj, koja može snimati brzinom i do 2500 fps u full HD rezoluciji. Kako je glumačka uloga bila iznimno zahtjevna i prepuna vratolomija, Ljupka je prije snimanja prošla i iscrpne kaskaderske treninge pod vodstvom proslavljenog hrvatskog kaskadera Ive Krištofa te tako potpuno samostalno odigrala ovu ulogu.

Pjesma iz reklame je Mozella "Magic"

Svakodnevno predstavljamo samo najbolje TV reklame iz cijelog svijeta. Pridruži se na Facebook grupi i prati najbolje i najgledanije reklame.

Tagovi


Pošaljite vaš komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:


Potvrdi:* Molimo neka vam postovi budu čisti, maksimalno 400 znakova.

Komentari

Budite prvi koji ćete komentirati reklamu.
Pratite nas na Facebooku i gledajte samo najReklame

Za najnovije Facebook nagradne igre i besplatne nagradne igre posjetite stranicu:

>> Nagradnaigra.com.hr <<